2 Rezultat Për Te Gjitha

Shiko Detajet
General

Air Prishtina AG

Zürich, Switzerland

Që nga viti 1981 ne jemi ura në mes të atdheut dhe familjes. Fillimisht si Reisebüro Prishtina, e që nga 1 Janari i vitit 2005 si Air Prishtina me selinë qendrore në Zürich. Sot Air Prishtina është njëri nga ofruesit kryesor të fluturimeve me cmime të volitshme dhe kualitative për në Kosovë dhe Maqedoni. Nga Zvicra por edhe nga një numer në rritje i qyteteve tjera në Evropë në ofrojmë fluturime të rregullta për në atdhe. Bazuar në rrjetin tonë gjithnjë në rritje, për shumë njerëz në Kosovë dhe Maqedoni, ne jemi bërë porta dalëse në Evropë dhe në tëre botën. Me linjat e rregullta nga Prishtina dhe Shkupi për në Metropolet evropiane të shumta, si dhe me fluturimet Charter, Air Prishtina ua hape klientëve të saj botën e udhëtimit.

Shfaq Në Hartë
  • Mbyllur
  • Ska Vlerësime 0 Vlerësime 0.0
Shiko Detajet
General

Malësia Reisen GmbH

Aargau, Switzerland

Malësia Reisen GmbH është e specializuar për fluturime çarter nga Zürich-u për në Prishtinë. Caku të cilin ne ia kemi vënë vetes, është t’i ofrojmë të gjitha shërbimet në nivelin më të lartë të mundshëm të kualitetit. Caku ynë më i rëndësishëm është t’i çojmë klientët tanë sigurt prej vendit të fluturimit deri te vendi i destinacionit dhe t’i ofrojmë shërbimet tona të fluturimit në një raport të shkëlqyeshëm mes çmimit dhe shërbimit.

Shfaq Në Hartë
  • Mbyllur
  • Ska Vlerësime 0 Vlerësime 0.0

Sign In