Rreth Nesh

Që nga viti 1981 ne jemi ura në mes të atdheut dhe familjes. Fillimisht si Reisebüro Prishtina, e që nga 1 Janari i vitit 2005 si Air Prishtina me selinë qendrore në Zürich. Sot Air Prishtina është njëri nga ofruesit kryesor të fluturimeve me cmime të volitshme dhe kualitative për në Kosovë dhe Maqedoni. Nga Zvicra por edhe nga një numer në rritje i qyteteve tjera në Evropë në ofrojmë fluturime të rregullta për në atdhe. Bazuar në rrjetin tonë gjithnjë në rritje, për shumë njerëz në Kosovë dhe Maqedoni, ne jemi bërë porta dalëse në Evropë dhe në tëre botën. Me linjat e rregullta nga Prishtina dhe Shkupi për në Metropolet evropiane të shumta, si dhe me fluturimet Charter, Air Prishtina ua hape klientëve të saj botën e udhëtimit.


Shërbimet
Mbyllur

Orari I Punës

  • E Shtune Mbyllur
  • E Diel Mbyllur
  • E Hene Mbyllur
  • E Marte Mbyllur
  • E Merkure Mbyllur
  • E Enjte Mbyllur
  • E Premte Mbyllur

Location

Vlerësime

0.0 Based On 0 Vlerësime
1 Stars
2 Stars
3 Stars
4 Stars
5 Stars
Kyçu Për Vlerësimin

Sign In