Malësia Reisen GmbH

Bahnhofstr. 37 8957 Spreitenbach
Rreth Nesh

Malësia Reisen GmbH është e specializuar për fluturime çarter nga Zürich-u për në Prishtinë. Caku të cilin ne ia kemi vënë vetes, është t’i ofrojmë të gjitha shërbimet në nivelin më të lartë të mundshëm të kualitetit. Caku ynë më i rëndësishëm është t’i çojmë klientët tanë sigurt prej vendit të fluturimit deri te vendi i destinacionit dhe t’i ofrojmë shërbimet tona të fluturimit në një raport të shkëlqyeshëm mes çmimit dhe shërbimit.


Shërbimet
Mbyllur

Orari I Punës

  • E Shtune Mbyllur
  • E Diel Mbyllur
  • E Hene Mbyllur
  • E Marte Mbyllur
  • E Merkure Mbyllur
  • E Enjte Mbyllur
  • E Premte Mbyllur

Location

Vlerësime

0.0 Based On 0 Vlerësime
1 Stars
2 Stars
3 Stars
4 Stars
5 Stars
Kyçu Për Vlerësimin

Sign In