2 Rezultat Për Te Gjitha

Shiko Detajet
General

Air Prishtina AG

Zürich, Switzerland

Që nga viti 1981 ne jemi ura në mes të atdheut dhe familjes. Fillimisht si Reisebüro Prishtina, e që nga 1 Janari i vitit 2005 si Air Prishtina me selinë qendrore në Zürich. Sot Air Prishtina është njëri nga ofruesit kryesor të fluturimeve me cmime të volitshme dhe kualitative për në Kosovë dhe Maqedoni. Nga Zvicra por edhe nga një numer në rritje i qyteteve tjera në Evropë në ofrojmë fluturime të rregullta për në atdhe. Bazuar në rrjetin tonë gjithnjë në rritje, për shumë njerëz në Kosovë dhe Maqedoni, ne jemi bërë porta dalëse në Evropë dhe në tëre botën. Me linjat e rregullta nga Prishtina dhe Shkupi për në Metropolet evropiane të shumta, si dhe me fluturimet Charter, Air Prishtina ua hape klientëve të saj botën e udhëtimit.

Shfaq Në Hartë
  • Mbyllur
  • Ska Vlerësime 0 Vlerësime 0.0
Shiko Detajet
General

STEFAN AG Generalbau & Immobilien GmbH

Luzern, Switzerland

- Einem Partner muss man vertrauen können – egal ob im Privat – oder Berufsleben. Die Stefan Generalbau & Immobilien GmbH gewährleistet als Generalunternehmung für die drei wichtigsten Säulen während des Bauens: Preisliche Abmachungen, Einhaltung der Termine und Fristen und die Qualität des Bauwerkes samt Mängelbehebung und Garantieabnahmen gemäss SIA Normen. Stefan Generalbau & Immobilien GmbH – Ihr Partner beim Bauen.

Shfaq Në Hartë
  • Mbyllur
  • Ska Vlerësime 0 Vlerësime 0.0

Sign In